РОКА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ  е създадена през 2008 год. Извършва дейността  си основно на пазара за недвижими имоти в гр.Стара Загора и региона. В началото компанията е фокусирана основно към  консултирането на клиенти инвестиращи в бизнес и индустриални имоти, както и на инвеститори и строители при покупка на парцели за застрояване. Експертизата на екипа дава възможност  за обхващане на целия процес при избор на парцел или индустриален имот, предварителна проверка на потенциала за развитие на имота,както и  подготовка и одобрение на ПУП или проект. Агенцията работи с квалифицирани специалисти в съответните области – архитекти, инженери, геодезисти и др., с помощта на които предоставя на клиентите си необходимата полезна информация, за да вземат информирано решение за покупката.

Управителят инж.Живка Кондева  е строителен инженер и лицензиран оценител на недвижими имоти, притежаваща REV сертификат. Работи в сферата на недвижимите имоти от 1998 год.  През годините е преминала през множество обучения, за повишаване на квалификацията и уменията си към IREM , FIABCI, НСНИ, КНОБ, КПО и др.

От Септември  2019 год.  до Март 2022 год. компанията е част от Франчайз мрежата на ЕРА България , с чиято помощ отваря нов офис за жилищни имоти. Успешното партньорство развива дейността и в сферата на жилищните имоти.

От месец Април  2022 год. , офисът продължава да работи като РОКА – ДОМ ЗА ВСЕКИ. Екипът е от опитни консултанти, които са подготвени да отговорят на високите изисквания на клиентите при изборът на имот. Доброто взаимодействие между тях, както и постоянната подкрепа от менажера и управителя, спомагат за успешната им и качествена работа.  
Защо да изберете  консултант на РОКА

Нашата цел не е да ви продадем някакъв имот на всяка цена. Ние се стараем да бъдем вашият личен доверен  брокер и да ви помогнем да изберете най – добрият имот за вас. И това не са просто приказки, ние работим така. Покупката на имот е емоционален момент за всеки клиент, защото изборът на дом, в който да отгледаш децата си, в който да празнуваш щастливите мигове в живота си, в който да отморяваш  след работа или да се събираш с приятели, в който да имаш и своето лично пространство и място е нещо много специално за всеки. Ние знаем, че този път на избора, по който трябва да мине всеки клиент, за да намери подходящият за него имот  не е лесен, затова ние сме до вас през цялото време, за да ви помогнем да намерите вашият дом. Ние не правим сделки на всяка цена, ние няма да ви досаждаме с постоянни обаждания, а с търпение и компетентност ще ви помагаме в целият процес  на огледи, избор, осигуряване на кредит и финализиране на покупката. През целият етап на работа ползваме, консултации с юристи, по специфичните казуси относно собствеността. Проверяваме наличието на тежести или възбрани, за да бъдете сигурни и спокойни в покупката си. Това е много важно за нас и е основно в работата ни – сигурността, качеството и стойността на вашата покупка.

Изграденото през годините доверие с клиентите, на които сме помогнали да си закупят с наша помощ имот, ни дава самочувствие и увереност,  че разбираме от работата си и я вършим с удоволствие, защото доставяме радост и удовлетворение, помагайки да се извърши правилният избор.   

Агенцията е член на НСНИ и спазва Етичния професионален кодекс на организацията.